Bart Mijnster - bariton
Bart, geboren en getogen in Zwijndrecht, zong en acteerde al op jonge leeftijd. Na diverse studies kwam hij in de musicalwereld terecht  en recent heeft hij meegewerkt aan de musical Tina.
Anna Majchrzak – sopraan
Anna studeerde aan het conservatorium in Rotterdam. Als zangeres treedt Anna regelmatig op als soliste bij diverse gelegenheden en in samenwerking met diverse koren en orkesten. Ze is soliste in het Johan Strauss Orkest van André Rieu.
Het Geklank -  harmonieorkest
Het Geklank is een christelijke muziekvereniging met een uitgebreid en gevarieerd repertoire, waaronder  klassieke werken maar swingende pop en filmmuziek. Bestaat 100 jaar!
Gospel Unlimited – gospelkoor
Gospel Unlimited uit Hardinxveld bestaat al meer dan 25 jaar en telt momenteel 20 leden. De dirigent is Marcel van der Poel. Het motto is met muziek het evangelie uitdragen
Marcel van der Poel - pianist/ dirigent
Marcel van der Poel is een veelzijdig muzikant. Na zijn studie aan het conservatorium te Utrecht is hij voornamelijk actief als pianist, dirigent en zanger. Voor deze opname begeleidt hij het hij het gospelkoor Gospel Unlimited en de solisten Bart Mijnster en Anna Majchrzak
Back to Top